6 начина да намерите перфектния подарък за всеки

6 начина да намерите перфектния подарък за всеки

Науката учи, че даването на други хора може действително да ни направи по-щастливи, отколкото да харчим същата сума пари за себе си. Но тук идва един от най- трудните моменти. Искаме да изненадаме любимите хора с оригинален, интересен и уникален подарък. Как да стане това?

Намирането на идеалния подарък за мъж, жена или дете понякога е трудно. Особено, когато това например е свекървата, която "не иска нищо през тази година, скъпа, само да е у дома ви за Коледа е достатъчно", или пък колега от офиса, на когото сте се съгласили да дадете подарък за Secret Santa и с кого нямате общи интереси (страхотно).

Но ние можем да ви помогнем! Ето едно ръководство за намиране на идеалния подарък за всеки.

  1. Преди всичко направете списък на всички неща, от които се интересува даденият човек, и тези, които определят неговата същност.

Направете този списък дълъг- прекарайте поне две пълни минути, като записвате, колкото се може повече неща. След това измислете нещо, което да върви с всяко нещо от този списък, малко или голямо. Не е нужно да давате всички подаръци, но ще ви хрумнат някои страхотни идеи, за които не бихте помислили по друг начин, и когато комбинирате някои от тях, вашият човек, за когото е предназначен подаръкът, ще оцени колко лично и целенасочено сте се отнесли при избора му. Например, ако някой е страстен пътешественик, може да му вземете страхотна Скреч карта.

  1. Погледни към миналото.

Хората обичат да си припомнят приятни спомени от своето минало. Например любимата жена обожава вашата снимка от сватбата, където вие сте заедно пред някой романтичен фонтан; или пък майка ви обича вашата снимка от завършването; баща ви обича да си припомня огромната риба, която хванахте заедно на един риболовен уикенд преди 5 години. Можете да използвате снимки от любимите спомени на човека, на който ще подарявате и да го сложите на тениска, плакат или чаша. Човекът винаги ще е щастлив да има пред погледа си този скъп спомен.

  1. Запитайте се какво е нужно на този човек

Всеки се нуждае се от нещо. Ключът е да се мисли по-широко за това, какви са нуждите, целите и стремежите на дадения човек. От какво има нужда супер зает успешен бизнесмен? Вероятно от време. Има тонове продукти, които да помогнат на хората да управляват живота си по-ефективно. Бихте могли дори да попитате други хора, които познавате, какви са техните професионални съвети. Имате ли сестра в сестринското училище? Сложете комплект за оцеляване на студентка медицинска сестра като подарък! Не случайно подаръчните кошници са толкова популярни - има нещо в колекция от тематични подаръци, които се събират на свързващ ги принцип, което е наистина страхотно и вие можете да постигнете същото нещо. Изберете нещо и вместо да се опитвате да намерите един перфектен подарък, съберете няколко по-малки подаръка по тази тема.

  1. Направете някои наблюдения.

Ако всичко останало се провали, опитайте да се проявите като шпионин в някаква степен. Но опитвали ли сте го някога за приятелите и членовете на семейството си? Повечето хора имат списък с желани подаръци и ще бъдат доста изненадани и доволни, ако по някакъв начин откриете точно това, което те искат, без дори да ги питате. Понякога хората дори забравят, че са искали нещо. Прегледайте техния Facebook за намеци. Колко хора са публикували нещо и са написали "Искам това!"? Вероятно много. Ако имат сметка в "Pinterest", това е златна мина за всички вкусове и всичко, което искат. Ако знаете тяхното потребителско име за Reddit, можете да видите какви неща са публикували и коментирали преди, а дори може да имат списък с желания в redditgifts!

  1. Приключенията са винаги един добър подарък

Ако човекът, на който ще подарявате подарък е авантюрист по душа винаги можете да го изненадате с някое ново преживяване. В зависимост от това дали е склонен да експериментира може да се насочите към по- екстремни изживявания (например скок с парашут, или бънджи). Ако смятате, че вашият човек е по- по стандартните преживявания има голямо разнообразие от активности, с които да го изненадате.

  1. Какво човек би харесал, но никога няма да си купи

Много голяма част от хората дори да могат да си позволят някоя глезотия, която отдавна искат, няма да го направят подари чисто практични причини. Например любимата жена смята, че дадена процедура е твърде скъпа или е чиста глезотия- няма как да сбъркате с такъв подарък.

 

И накрая – какъвто и подарък да подарите на любимите хора, когато е избран с внимание и любов, то той и ще бъде приет с радост и ще носи удоволствие.

16 съвета какво да правите и какво не, и как да получите най-добрите сделки. Черният петък е синоним на невероятни сделки и изгодни оферти, които ви помагат да започнете коледното пазаруване. Но сред всички вълнения, опитвайки се да се възползвате максимално от тези чудесни предложения, може лесно се излъжете.

прочети още

Ако октомври ви звучи твърде рано, за да се занимавате с купуване на коледни подаръци, помислете отново. Да отложите покупката на подаръците по-близо до големия ден означава, че вероятно ще похарчите повече от необходимото, правейки доста по-скъп месечен разход. Можем да изтъкнем поне четири причини, поради които трябва да започнете да купувате вашите подаръци сега- през октомври.

прочети още

Защо подаряваме подаръци? Подаряването на подаръци отдавна е любим обект за изучаване на човешкото поведение, както от страна на психолози, така и на антрополози, икономисти и маркетинг спецалисти. Те са установили, че даването на подаръци е изненадващо сложна и важна част от човешките взаимоотношения. To помага да се определят взаимоотношенията и да се укрепят връзките със семейството и приятелите.

прочети още

Интернет революционизира начина, по който пазаруваме. Поради многобройните предимства и ползи, все повече хора в наши дни предпочитат да купуват неща онлайн в сравнение с конвенционалния метод - в магазин. По-долу са изброени топ десет причини за пазаруване на подаръци онлайн.

прочети още

Знаем и без да ни го казвате- на всеки от вас се е случвало периодично (и ще продължава поне няколко пъти да ви се случва годишно- отново и отново  ). Идва 14 февруари и дамата на вашето сърце трепетно очаква да настъпи празничната вечер и вие да и подарите интересен и уникален подарък, който да е минимум огромен колкото вашите чувства към нея. След това тази сцена се повтаря за 8 март, после идва (в този ред или обратно) нейния рожден ден, имен ден, Коледа……. Иииии после всичко започва от начало. В най- добрия случай- година, след година….  И вие винаги сте объркани и смутени, защото не сте сигурни ще задоволите ли огромните очаквания

прочети още

Уникални чорапи, специално създадени, за да бъдат перфектният подарък за всеки повод.

прочети още

Ние от Creative Egg сме не само вносители на едни от най-креативните подаръци в света, но и произвеждаме някои от тях ;)

прочети още
/div>