Продавайте нашите продукти във Вашата книжарница или магазин

Продавайте нашите продукти във Вашата книжарница или магазин

Ние от Creative Egg сме не само вносители на едни от най-креативните подаръци в света, но и произвеждаме някои от тях ;) Продуктите, които произвеждаме са част от асортимента на всички водещи книжарници в България - Orange Center, Greenwich Bookstore, Ciela, Helikon, Booktrading.

Първият ни продукт - оригиналната Скреч карта България, пожъна огромен успех и дори влезе в новините :) 

Всичките ни продукти са произведени в България и се отличават с високо качество и специално внимание към дизайна и опаковката. 

 

Скреч карта България 

 

Скреч карта 101

 

Free Range Socks - Explore the World

 

Free Range Socks - Enjoy the good life

 

Free Range Socks - Party like a star

 

Скреч поздравителни картички 

 

 

Ако желаете да предлагате някои от продуктите, които дистрибутираме или произвеждаме, моля изпратете ни запитване на info@creativegg.com.

Ще се свържем с Вас и ще изготвим най-доброто предложение, свързано с Вашите нужди :)

Защо подаряваме подаръци? Подаряването на подаръци отдавна е любим обект за изучаване на човешкото поведение, както от страна на психолози, така и на антрополози, икономисти и маркетинг спецалисти. Те са установили, че даването на подаръци е изненадващо сложна и важна част от човешките взаимоотношения. To помага да се определят взаимоотношенията и да се укрепят връзките със семейството и приятелите.

прочети още

Интернет революционизира начина, по който пазаруваме. Поради многобройните предимства и ползи, все повече хора в наши дни предпочитат да купуват неща онлайн в сравнение с конвенционалния метод - в магазин. По-долу са изброени топ десет причини за пазаруване на подаръци онлайн.

прочети още

Знаем и без да ни го казвате- на всеки от вас се е случвало периодично (и ще продължава поне няколко пъти да ви се случва годишно- отново и отново  ). Идва 14 февруари и дамата на вашето сърце трепетно очаква да настъпи празничната вечер и вие да и подарите интересен и уникален подарък, който да е минимум огромен колкото вашите чувства към нея. След това тази сцена се повтаря за 8 март, после идва (в този ред или обратно) нейния рожден ден, имен ден, Коледа……. Иииии после всичко започва от начало. В най- добрия случай- година, след година….  И вие винаги сте объркани и смутени, защото не сте сигурни ще задоволите ли огромните очаквания

прочети още

Науката учи, че даването на други хора може действително да ни направи по-щастливи, отколкото да харчим същата сума пари за себе си. Но тук идва един от най- трудните моменти. Искаме да изненадаме любимите хора с оригинален, интересен и уникален подарък. Как да стане това?

прочети още

Уникални чорапи, специално създадени, за да бъдат перфектният подарък за всеки повод.

прочети още
/div>