Представяме Ви Free Range Socks - уникални чорапи

Представяме Ви Free Range Socks - уникални чорапи

Free Range Socks са уникални чорапи, специално създадени, за да бъдат перфектният подарък за всеки повод. Изберете дизайн и закачете усмивка на нечие лице :) В металното яйчице ще откриете 1 чифт дизайнерски чорапи, изработени от висококачествен дълговлакнест пениран памук. А когато извадите чорапките, кутийката се превръща в красива касичка, с която да пестите за слънчеви дни ;) 

Free Range Socks са продукт на creativegg.com и се произвеждат в България от висококачествени материали. Колекцията сърържа 3 дизайна: 

 

Free Range Socks - Enjoy the good life са за всички онези позитивни хора, които се наслаждават на живота с пълни шепи, за всички които са винаги усмихнати и за всички онези родени бохеми.

 

Free Range Socks - Explore the world са за всички онези, запалени пътешественици, които просто не могат да седят на едно място, за всички които прекарват всяка свободна минута в приключения и за всички онези горди граждани на света. 

 

Free Range Socks - Party like a star са за всички онези купонджии, за които нощта е млада и барове дебнат от всякъде, за онези луди глави с които никога не е скучно и за всички онези, които превземат дансинга като зведзи.

 

 

С тези чорапки ще очаровете вашите приятели и със сигурност ще предизвикате много усмивки :)

Ние от Creative Egg сме не само вносители на едни от най-креативните подаръци в света, но и произвеждаме някои от тях ;)

прочети още
/div>