Условия за плащане с банкова карта

ПРОЦЕДУРА ПРИ ОНЛАЙН ПОКУПКА


 1. За да направите покупка, трябва да се регистрирате в секция “Регистрация“.

 2. На имейл адреса, с който сте се регистрирали, ще получите съобщение за потвърждение на заявката ви за регистрация. Натиснете линка в него, за да потвърдите регистрацията.

 3. Влезте с вашият профил в сайта.

 4. Може да избирате от продуктите в продуктовия каталог, като натискате бутон „Добави в кошницата“, наличен в страницата на всеки продукт. След натискането му, продуктът е добавен във вашата кошница. 

 5. След като приключите с добавянето на продукти и избор на количества в кошницата, попълнете отметката „Съгласявам се с Общите условия“, и натиснете бутон „Продължи“. 

 6. На стъпка 2 „Доставка“ – може да изберете различен от регистрацията ви адрес на доставка, както и дали желаете фактура.

 7. На стъпка 3 „Метод на плащане“ избирате желаният метод на плащане.

 8. На стъпка 4 „Преглед на поръчката“ можеда прегледате поръчка, да я изпратитена имейла си, отпечатате или съхранитев компютъра си. 

 9. Изберете бутон „Плащане“, за да платите.

 10. При избор на метод на плащане с карта:

 11. ·        Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка, където въвеждате данните на вашата карта (номер, валидност, код за сигурност, име)

  ·        Ако сте регистрирани в системите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация

  ·        При успешна трансакция (успешни автентикация и авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка,която разпечатвате или запазвате.

  ·        Парите се удържат по картата ви веднага след потвърдено успешно плащане.


УСЛОВИЯ НА ПЛАЩАНЕ С КАРТА ЗА ИЗБРАНАТА СТОКА / УСЛУГА


 1. Приемаме плащане със следните видове карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

 2. Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в системите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

 3. Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

 4. Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).  Ако насайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативницели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута. 

 5. При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорени и извършени от нас услуги, възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни.


  ПОЛИТИКА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ ПРИ ПЛАЩАНЕ

Криейтив Ег ООД полага всички усилия да предостави надеждна защита на електронния си магазин. За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard картание прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

·        Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

·        Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

·        В допълнениеза идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа системите за автентикация на на международните картови организации- Verified by VISA и MasterCard Secure Code, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.