Черeн петък

Черeн петък

Така че се вслушайте в съветите на специалистите по продажбите на дребно:

"Ако пазарувате, в крайна сметка ще намерите някои от най-добрите сделки. Също така е важно да сте предпазливи по отношение на това, което купувате, за да избегнете евентуални необмислени покупки, за които може да съжалявате. Не забравяйте, че това е просто малко пазаруване. Така че независимо дали ще харчите пари онлайн или ще се насочите към магазините, когато отворят, не забравяйте да се забавлявате".

Какво да правите:

 1. Използвайте сайтове за ваучери

Винаги е добра идея да проверявате за ваучери за Черния петък дори, ако повечето от сделките са предложени от самите търговци на дребно. Направете някои проучвания и ще намерите изгода в тези сайтове. Може дори да получите отстъпка от вече намалена цена.

 1. Използвайте приложения

За пълната информация и съвети за Черния петък, изтеглете някои безплатни приложения за Черния петък. Те могат да ви помогнат да сравните различни оферти и да актуализират нови оферти и продажби.

 1. Изчакайте Кибер ​​понеделника

Ако не можете да стигнете до магазините за Черния петък, изчакайте Кибер ​​понеделника след него. Много онлайн магазини чакат до този ден, за да намалят допълнително цените си.

 1. Сравнете цените онлайн и в магазините

Така ще сте готови за големия ден- така че го направете. Проверете и сравнете сделките онлайн и в магазините. Може да отнеме известно време, но спестените ще си заслужават.

 1. Заложете на качеството над количеството

Помислете за това, което искате да купите, а не просто да вземете всичко от рафтовете. Ако не, ще свършите с много неща, от които не се нуждаете, и ще съжалявате за покупката. Винаги е по-добре да изберете един голям продукт, който наистина искате и от който се нуждаете, а не много на брой по-малки, ненужни такива.

 1. Проверявайте в социалните мрежи

В сутринта на Черния петък разгледайте страниците на любимите си магазини в социалните мрежи. Ще видите някои изключителни оферти, достъпни само там.

 1. Направете списък и се придържайте към него

Направете списък с всичко, което искате да купите, и се придържайте към него. Без план ще купите неща, за които в крайна сметка ще съжалявате, или може да пропуснете страхотни оферти, защото сте неподготвени.

 1. Стартирайте по-рано

През седмиците преди Черния петък следете уебсайтовете на търговците на дребно. Някои ще пуснат сделки и оферти по-рано.

 1. Забавлявайте се

Важно е да запомните, че денят трябва да е забавен и да не го чувствате като голяма работа. Бъдете учтиви и не  се дръжте на принципа "всеки само за себе си". Ако не успеете да купите нещо, което искате, не се безпокойте, ще има още  много продажби.

Какво да не правите:

 1. Не предполагайте, че добрата сделка е най- добрата

Ако забележите сделка, която изглежда твърде добра, за да е истина, може и да е. Лесно е да се изгубите във вихъра на деня, така че ако отстъпката не е толкова голяма, колкото в първия момент сте си помислили, пропуснете сделката.

 1. Не купувайте заради самото купуване

Преди да направите покупки, попитайте се дали наистина се нуждаете от тези неща. Ако е нещо, без което бихте могли спокойно да живеете, върнете го на рафта. Винаги има продажби и през януари.

 1. Не действайте импулсивно

Бъдете рационални, докато пазарувате, така че да не превишавате сумата. Колкото по-импулсивно харчите, толкова по-вероятно е да купите нещо, от което нямате нужда или всъщност не искате.

 1. Не се заразявайте от лудостта на околните

За да направите деня, колкото се може по-приятен, не се забърквайте в никакво блъскане с лакти, бутане или спор. Опитайте се да се дистанцирате от лудата природа на Черния петък и не забравяйте, че това е само пазаруване.

 1. Не разчитайте на Черния петък за вашите коледни подаръци

Мислете за него като за главен старт на вашето коледно пазаруване, а не като възможност да направите всичките си коледни покупки наведнъж. В противен случай може да се разочаровате.

 1. Не пазарувайте с кредитна карта

Вместо да използвате кредитна карта, за да купувате неща онлайн, използвайте виртуална карта или pay pal- ще бъдете по-добре защитени.

 1. Не отивайте

Най-добрият начин да избегнете стреса, когато се опитвате да постигнете най-добрите сделки, е да не ходите изобщо. Има изгодни оферти през цялата година, ако знаете къде да търсите. Ако искате да избегнете суетнята и блъскането на Черния петък, просто не ходете тогава по магазините.

Ако октомври ви звучи твърде рано, за да се занимавате с купуване на коледни подаръци, помислете отново. Да отложите покупката на подаръците по-близо до големия ден означава, че вероятно ще похарчите повече от необходимото, правейки доста по-скъп месечен разход. Можем да изтъкнем поне четири причини, поради които трябва да започнете да купувате вашите подаръци сега- през октомври.

прочети още

Защо подаряваме подаръци? Подаряването на подаръци отдавна е любим обект за изучаване на човешкото поведение, както от страна на психолози, така и на антрополози, икономисти и маркетинг спецалисти. Те са установили, че даването на подаръци е изненадващо сложна и важна част от човешките взаимоотношения. To помага да се определят взаимоотношенията и да се укрепят връзките със семейството и приятелите.

прочети още

Интернет революционизира начина, по който пазаруваме. Поради многобройните предимства и ползи, все повече хора в наши дни предпочитат да купуват неща онлайн в сравнение с конвенционалния метод - в магазин. По-долу са изброени топ десет причини за пазаруване на подаръци онлайн.

прочети още

Знаем и без да ни го казвате- на всеки от вас се е случвало периодично (и ще продължава поне няколко пъти да ви се случва годишно- отново и отново  ). Идва 14 февруари и дамата на вашето сърце трепетно очаква да настъпи празничната вечер и вие да и подарите интересен и уникален подарък, който да е минимум огромен колкото вашите чувства към нея. След това тази сцена се повтаря за 8 март, после идва (в този ред или обратно) нейния рожден ден, имен ден, Коледа……. Иииии после всичко започва от начало. В най- добрия случай- година, след година….  И вие винаги сте объркани и смутени, защото не сте сигурни ще задоволите ли огромните очаквания

прочети още

Науката учи, че даването на други хора може действително да ни направи по-щастливи, отколкото да харчим същата сума пари за себе си. Но тук идва един от най- трудните моменти. Искаме да изненадаме любимите хора с оригинален, интересен и уникален подарък. Как да стане това?

прочети още

Уникални чорапи, специално създадени, за да бъдат перфектният подарък за всеки повод.

прочети още

Ние от Creative Egg сме не само вносители на едни от най-креативните подаръци в света, но и произвеждаме някои от тях ;)

прочети още
/div>