DIY органични маски - Анти Акне

  • Производител: Oleum Vera
  • Код на продукта: DIY органични маски - Анти Акне
  • Наличност: В наличност
  • 21.00лв.

Освежете ежедневното си почистване с органичните маски за лице против акне на Oleum Vera! С помощта на само органични съставки ще можете да направите три Дълбоко почистващи маски с бяла каолинова глина и цвят от невен и три Балансиращи маски с бяла каолинова глина и масло от таману.

 

Комплекта включва съставки за: 

3 х Дълбоко почистваща маска

3 х Балансираща маска


Всички съставки са сертифицирани органични (EcoCert, Cosmos Organic, USDA Organic).


Повече за съставките:


Дълбоко почистваща маска

- Глина Бяла каолин: Бялата каолинова глина е антибактериална и противовъзпалителна органична глина, използвана за почистване на кожата и регулиране на хормоналните дисбаланси в основата на несъвършенствата на кожата.

- Цвят от невен: тези изсушени венчелистчета от невен също имат противовъзпалителни свойства и ще успокоят сърбежа на кожата, което ги прави полезни за лечение на рани, порязвания, обриви и екземи.


Балансираща маска

- Глина Бяла каолин: Бялата каолинова глина е антибактериална и противовъзпалителна органична глина, използвана за почистване на кожата и регулиране на хормоналните дисбаланси в основата на несъвършенствата на кожата.

- Масло от Таману: Това масло има много лечебни свойства и е много полезно за борба с акне и намаляване на появата на белези, като подмага при цикатризацията.

Напишете отзив

    Лош           Добър
Captcha