Няма наличност

DIY органични маски - Събуди се

  • Производители Oleum Vera
  • Код на продукта: DIY органични маски - Събуди се
  • Наличност: Няма наличност
  • 21.00лв.

Нуждаете се от освежаване? Озарете кожата си с нашият изцяло органичен комплект за събуждащи (сетивата) маски за лице! Използвайки само органични съставки, ще можете да си направите унакална Почистваща маска с бяла каолинова глина и овес и Озарвяваща маска със спирулина водорасли, бяла глина от каолин и масло от шипка. 

 

Комплекта включва съставки за: 

3 х Озаряваща маска

3 х Почистваща маска с овес


Всички съставки са сертифицирани органични (EcoCert, Cosmos Organic, USDA Organic).


Повече за съставките:


Почистваща зърнена маска

- Глина Бяла каолин: Бялата каолинова глина е антибактериална и противовъзпалителна органична глина, използвана за почистване на кожата и регулиране на хормоналните дисбаланси в основата на несъвършенствата на кожата.

- Овес: Добър като храна и върху кожата ви, овесът е овлажняващ и почистващ, а също така може да служи като мек ексфолиатор за чувствителни кожи. Те също ще успокоят склонната към екзема кожа и раздразнения.


Озаряваща маска 

- Спирулина и бяла каолинова глина: зелени водорасли (спирулина) помага в борбата със свободните радикали и елиминирането на токсините от кожата ви. Може също да помогне за постигане на по-бързо възстановяване на кожните клетки. Бялата каолинова глина е антибактериална и противовъзпалителна органична глина, използвана за почистване на кожата и регулиране на хормоналните дисбаланси в основата на несъвършенствата на кожата.

- Масло от семена от шипка: Богато на витамини А и С, това масло ще хидратира и успокоява сърбящата кожа, ще намали тъмните петна и ще помогне за намаляване на белезите. Има свойства против стареене, а витамините му спомагат за предпазване от стареене и тъмни петна.

Напишете отзив

    Лош           Добър
Captcha