Няма наличност

DIY органични маски - Детокс

  • Производители Oleum Vera
  • Код на продукта: DIY органични маски - Детокс
  • Наличност: Няма наличност
  • 21.00лв.

Имате нужда от детокс на кожата си? Нашите DIY органични маски - Детокс са тук за да ви предложат 2 уникални, огранични рецепти за маски за цялостно пречистване и рестартиране на кожата. Специално подбраните съставки, ще осигурят на кожата ви цялостна детоксикация с Пречистваща маска с мента и бяла каолинова глина и Детокс маска с масло от жожоба и въглен. 

 

Комплекта включва съставки за: 

3 х Пречистваща маска с мента и глина

3 х Детокс маска с масло от жожоба и въглен


Всички съставки са сертифицирани органични (EcoCert, Cosmos Organic, USDA Organic).


Повече за съставките:


Пречистваща маска с мента и глина

- Глина Бяла каолин: Бялата каолинова глина е антибактериална и противовъзпалителна органична глина, използвана за почистване на кожата и регулиране на хормоналните дисбаланси в основата на несъвършенствата на кожата.

- Мента и зелен чай: Мента ще ви помогне да премахнете вредните бактерии и да намалите бръчките, както и ще подобри еластичността и устойчивостта на кожата ви. Използван локално, зеленият чай е в състояние да премахне токсините, да помогне за излекуване на петна и да успокои тена. Освен това е мощно лечение против акне и помага в борбата със стареенето на кожата.  


Детокс маска с масло от жожоба и въглен

- Активен въглен и бяла каолинова глина: Активният въглен е в състояние да се свърже с мръсотията, като ефективно го отстранява от порите на кожата ви. Той е чудесен за отпушване на порите и също така помага за балансиране на мазната кожа. Бялата каолинова глина е антибактериална и противовъзпалителна органична глина, използвана за почистване на кожата и регулиране на хормоналните дисбаланси в основата на несъвършенствата на кожата.

Масло от жожоба: Това овлажняващо масло помага за борба с раздразненията и инфекциите, намалява бръчките, премахва грима, както и намалява кожните лезии, когато се използва 2-3 пъти седмично в продължение на поне 6 седмици.

Напишете отзив

    Лош           Добър
Captcha