Как да изберем подарък за рожден ден на дете?

Как да изберем подарък за рожден ден на дете?
19 June, 2020
Случвало ли ви се е да сте поканени на поредния детски рожден ден и да не знаете какво да подарите? Повечето играчки вече сте ги подарявали, конструкторите са твърде скъпи, а дрешките не носят такава радост на децата.

Новият модерен и много желан подарък за децата са настолните игри.Те са забавни, разнообразни и образователни. Любими са и на родителите, тъй като осигуряват весели семейни моменти и малко свободно време за тях самите.
Друго предимство на настолните игри е, че има всякакви ценови класове и за около 20 лв. можете да вземете страхотна игра, която ще очарова рожденика :)

Най-популярен подарък за рожден ден на дете в момента са детските настолни игри с карти. Те са с лесни правила, могат да се играят както от много играчи, така и само от двама. Игрите с карти за деца са не само забавни, но и помагат за концентрацията, моториката, усвояването на умения като сравняване на числа, взимане на решения и спазване на правила.

Когато избирате игра с карти за дете е важно да се съобразите с възрастта на детето.Въпреки, че някой деца са много напредничави, ви препоръчваме да се съобразявате с минималната възраст описана на опаковката на играта. Друг важен елемент е да съобразявате сложността на играта. Повечето деца се изнервят от дълги и сложни правила, така че залагайте на по-лесни игри. Обръщайте и внимание на качеството и материала на картитете.

Пластифицираните карти винаги са правилния избор, защото хартиените карти се смачкват и накъсват още при първата игра.


Когато избирате подарък за рожден ден на дете е хубаво да обърнете внимание и на опаковката на играта. Това е много важно, защото повечето хора съдят за продуктите по първото впечатление, така че избирайте игри с красиви опаковки и от качествени материали.

Най-новата игра с карти за деца е Война на Хамстери. Тя е подходяща както за малки, така и за големи, с много лесни правила и възможност за измисляне на куп допълнителни игри. Можете да научите повече за Война на Хамстери тук: creativegg.com/hamster-wars
Добави коментар