Черeн петък - 16 съвета какво да правите и какво не

Черeн петък - 16 съвета какво да правите и какво не
4 November, 2018
Черният петък е синоним на невероятни сделки и изгодни оферти, които ви помагат да започнете коледното пазаруване. Но сред всички вълнения, опитвайки се да се възползвате максимално от тези чудесни предложения, може лесно се излъжете.Така че се вслушайте в съветите на специалистите по продажбите на дребно: "Ако пазарувате, в крайна сметка ще намерите някои от най-добрите сделки. Също така е важно да сте предпазливи по отношение на това, което купувате, за да избегнете евентуални необмислени покупки, за които може да съжалявате. Не забравяйте, че това е просто малко пазаруване. Така че независимо дали ще харчите пари онлайн или ще се насочите към магазините, когато отворят, не забравяйте да се забавлявате"..

Какво да правите:1. Използвайте сайтове за ваучериВинаги е добра идея да проверявате за ваучери за Черния петък дори, ако повечето от сделките са предложени от самите търговци на дребно. Направете някои проучвания и ще намерите изгода в тези сайтове. Може дори да получите отстъпка от вече намалена цена. .

2. Използвайте приложенияЗа пълната информация и съвети за Черния петък, изтеглете някои безплатни приложения за Черния петък. Те могат да ви помогнат да сравните различни оферти и да актуализират нови оферти и продажби. .

3. Изчакайте Кибер понеделникаАко не можете да стигнете до магазините за Черния петък, изчакайте Кибер понеделника след него. Много онлайн магазини чакат до този ден, за да намалят допълнително цените си. .

4. Сравнете цените онлайн и в магазинитеТака ще сте готови за големия ден- така че го направете. Проверете и сравнете сделките онлайн и в магазините. Може да отнеме известно време, но спестените ще си заслужават. .

5. Заложете на качеството над количествотоПомислете за това, което искате да купите, а не просто да вземете всичко от рафтовете. Ако не, ще свършите с много неща, от които не се нуждаете, и ще съжалявате за покупката. Винаги е по-добре да изберете един голям продукт, който наистина искате и от който се нуждаете, а не много на брой по-малки, ненужни такива.

6. Проверявайте в социалните мрежиВ сутринта на Черния петък разгледайте страниците на любимите си магазини в социалните мрежи. Ще видите някои изключителни оферти, достъпни само там. .

7. Направете списък и се придържайте към негоНаправете списък с всичко, което искате да купите, и се придържайте към него. Без план ще купите неща, за които в крайна сметка ще съжалявате, или може да пропуснете страхотни оферти, защото сте неподготвени. .

8. Стартирайте по-раноПрез седмиците преди Черния петък следете уебсайтовете на търговците на дребно. Някои ще пуснат сделки и оферти по-рано.

9. Забавлявайте сеВажно е да запомните, че денят трябва да е забавен и да не го чувствате като голяма работа. Бъдете учтиви и не се дръжте на принципа "всеки само за себе си". Ако не успеете да купите нещо, което искате, не се безпокойте, ще има още много продажби. .

Какво да не правите:1. Не предполагайте, че добрата сделка е най- добратаАко забележите сделка, която изглежда твърде добра, за да е истина, може и да е. Лесно е да се изгубите във вихъра на деня, така че ако отстъпката не е толкова голяма, колкото в първия момент сте си помислили, пропуснете сделката. .

2. Не купувайте заради самото купуванеПреди да направите покупки, попитайте се дали наистина се нуждаете от тези неща. Ако е нещо, без което бихте могли спокойно да живеете, върнете го на рафта. Винаги има продажби и през януари. .

3. Не действайте импулсивноБъдете рационални, докато пазарувате, така че да не превишавате сумата. Колкото по-импулсивно харчите, толкова по-вероятно е да купите нещо, от което нямате нужда или всъщност не искате. .

4. Не се заразявайте от лудостта на околнитеЗа да направите деня, колкото се може по-приятен, не се забърквайте в никакво блъскане с лакти, бутане или спор. Опитайте се да се дистанцирате от лудата природа на Черния петък и не забравяйте, че това е само пазаруване. .

5. Не разчитайте на Черния петък за вашите коледни подаръциМислете за него като за главен старт на вашето коледно пазаруване, а не като възможност да направите всичките си коледни покупки наведнъж. В противен случай може да се разочаровате. .

6. Не пазарувайте с кредитна картаВместо да използвате кредитна карта, за да купувате неща онлайн, използвайте виртуална карта или pay pal- ще бъдете по-добре защитени. .

7. Не отивайтеНай-добрият начин да избегнете стреса, когато се опитвате да постигнете най-добрите сделки, е да не ходите изобщо. Има изгодни оферти през цялата година, ако знаете къде да търсите. Ако искате да избегнете суетнята и блъскането на Черния петък, просто не ходете тогава по магазините.
Добави коментар