Правила, които трябва да знаете, преди да купите подарък на мъж

Правила, които трябва да знаете, преди да купите подарък на мъж
14 March, 2019
Вероятно обичате да давате подаръци. Това е толкова приятно усещане- особено когато харесвате и уважавате човека, на когото давате подарък. Понякога купуването на подаръци за друг човек ви кара да се чувствате 100 пъти по-добре, отколкото когато купувате нещо за себе си. Хубаво е да накараш някой друг да се усмихне, нали? Но когато става дума за мъже, от които се интересувате романтично, бъдете внимателни. Може да мислите, че купуването и даването на подаръци не е кой знае какво, но то има значение. Това особено важи, когато се срещате отскоро и не сте сигурни дали нещата са сериозни.

Начинът, по който купувате и давате подаръци, и по-важното, КАКВО давате и КАК го давате, създава или не правилната динамика между вас. Това, което давате и как го давате, може да ви издигне или не в очите на човека, на когото правите подарък. Затова ето 6 правила, които да следвате при избор на подарък за мъж

1. По- скъпият подарък не ви прави по-ценена като човекТака че… защо да изберете по-скъпия вариант? Защо да харчите толкова много за мъж, с когото се срещате, дори ако имате толкова пари като Парис Хилтън? Има ли дори една добра причина? Ако подсъзнателно искате да изпитате способността си да харчите много, имайте предвид, че мъжете не оценяват подаръците по тяхната парична стойност.

Но ако наистина, ама наистина искате да бъдете тази, която се грижи за НЕГО, тогава можете да пренебрегнете това правило. Но ако искате човекът, от когото се интересувате романтично, да бъдете ваш герой и да ви ОБОЖАВА, просто не харчете много. Всъщност, когато можете, харчете по-малко.

2. Закупуването на повече артикули намалява стойността на всеки подарен от вас подаръкИдеята е проста. Хората обикновено обичат да придобиват, да притежават повече, да чувстват удовлетворението от „притежаването“ на материални блага в живота. Така че помислете: ако имате 50 бижута, това прави ли всяко по-специално? Или все още държите едно или две любими, които носите отново и отново? Вие сте привързани само към някои бижута; обикновено така се случва. Един мъж (а и всеки човек всъщност) ще си спомня подаръците, които сте му дали, ако означават нещо за НЕГО. Той няма да пази в паметта си години наред- о, тя обичаше да пълни коледния ми чорап със 100 артикула, които са безполезни и безсмислени за мен!

Колкото повече от нещо получаваме, толкова по-малко ценно става то. И това се случва подсъзнателно. Когато давате подаръци, по-важно е да въздействате емоционално върху някого, отколкото да получите реакция на „уау!“ в отговор на обема подаръци, които сте му дали. Помнете тази поговорка: „По-малкото е повече“? Трудно е да запомните това в контекст, в който купувате подаръци за някого, но е ВАЖНО.

3. Когато избирате подарък за мъж, направете подаръка си или полезен, или сантименталенКогато става въпрос за даване на подарък, е изкушаващо да купите на мъж дрехи или одеколон, или друг портфейл. Това е така, защото това са най-лесните опции и това е, което всяка друга приятелка дава на приятеля си, и това спестява време. Ако искате да му дадете някое от тези неща, уверете се, че в него има контекст. И че не е просто нещо „допълнително“ към всички други дрехи или портфейли, които има само заради удоволствието от „придобиване“ на неща.

Например вие се срещате от известно време и знаете, че той ще пътува през януари и няма принадлежности за пешеходен туризъм. Тогава чифт туристически панталони са добър подарък, защото ще му служат за определена цел и това показва, че го разбирате. Повечето мъже обичат полезни неща (инструменти и т.н.) или неща, които са сантиментални. Обикновено един мъж не се интересува от това да купува все повече и повече дрехи. Нито събира все повече и повече неща, освен ако тези неща не служат за ясна цел в съзнанието му.

А можете да разгледате и нашите предложения за оригинални и забавни подаръци за мъж, които винаги имат успех- скреч картите, забавните чорапи или The Hitchhikers Travel Towel. Подаръци за любими хора!
Добави коментар