Подарък за жена – какво трябва да знаем

Подарък за жена – какво трябва да знаем

Знаем и без да ни го казвате- на всеки от вас се е случвало периодично (и ще продължава поне няколко пъти да ви се случва годишно- отново и отново :)). Идва 14 февруари и дамата на вашето сърце трепетно очаква да настъпи празничната вечер и вие да и подарите интересен и уникален подарък, който да е минимум огромен колкото вашите чувства към нея. След това тази сцена се повтаря за 8 март, после идва (в този ред или обратно) нейния рожден ден, имен ден, Коледа……. Иииии после всичко започва от начало. В най- добрия случай- година, след година…. :) И вие винаги сте объркани и смутени, защото не сте сигурни ще задоволите ли огромните очаквания

Е, мили джентълмени, подготвихме за вас насоки как да подходите при избора на подарък за жена, когато няма никакво място за грешки :)

 

1. Превърнете подаръка в събитие.


Внимавайте с опаковката! Вместо да давате подаръци в обикновена опаковъчна хартия, превръщайте ги в преживяване, което ще се хареса. Скрийте подаръка и помолете този, за когото е предназначен, да го намери. Вместо да му подарите ваучер, скрийте тайно послание в любимата му книга, чрез което да открие номера на ваучера. Или скрийте подаръка в гигантско плюшено животно, така че тя да трябва да го разшие, за да го измъкне. И никога, никога, не подценявайте пълното забавление от разопаковането на подаръци. Понякога количеството може да означава качество, когато това е куп малки индивидуално опаковани подаръчета.


2. Подарете опит.


Да предположим, че дамата е огромен фен на историята и например легендата за Троя и е любима. Чела е всички книги по темата, гледала е всички филми, има фанелки, картички, уолпейпър и какво ли още не по темата. Защо да не и организирате едно пътуване до предполагаемото място на тези събития? Разбирате на къде бием. Преживяването може да е концерт, пътуване или….оставяме на вашето въображение, все пак това е вашата дама :)


3. Накарайте я да се смее.


Не давайте просто Kindle. Дайте на своята супер либерална приятелка Kindle, скрит в копие от автобиографията на Сара Пейлин. Тя обича картофки? Подарете и 22 кг от тях. Подарете забавна блуза или нещо съвсем ново. Можете да развихрите въображението си по тази точка много извън рамките на „подходящ подарък за жена“ и да мислите в посока „нестандартен и забавен подарък“.


4. Подарете и знание


Има ли нещо, което иска да се научи да прави? Направете го! Ако тайната и мечта е да кара състезателна кола, нека се научи да го прави. Или подарете всичко необходимо, за да се научи да свири на китара, ако ви е споделила, че от край време не може да се накани. Помогнете да се изпълни мечта за цял живот!


5. Включете в подаръка малко от себе си.


Направете го лично по различен начин, персонализиран от вас. Създайте произведение на изкуството, напишете песен, плетете шал – това са все интересни идеи. Комбинирайте това с едно (или повече) от горепосочените предложения за свръх персонализиран подарък. Например може да нарисувате домашните любимци на дамата, за която е предназначен подаръкът.


6. Нека да е вкусно.


Храната е универсална наслада и никой никога няма да бъде разочарован от нещо, което е твърде вкусен деликатес. Ключът е да стоите настрана от скучните неща, които могат да се правят през цялото време. A също и от супер клишетата като кутия шоколадови бонбони. Вместо това гледайте да измислите нещо различно и вълнуващо. Нека подаръкът са шоколадови трюфели с бекон, вкусен чеснов сос, набор от луксозни и екзотични лютивии сосове, гурме ароматизирани морски соли и др.


7. Дайте подарък, който не е еднократен.


Подарете абонамент за театрални постановки, доставка на кафе или дори месечни доставки на чорапи или връзки и други аксесоари. Върнете се в списъка с подаръци, който сте направили, и вижте какво може да се превърне в абонамент. Това ще я накара да мисли за вас през цялата година.


8. Бъдете щедри.


Добре, да речем, че някой наистина има всичко, от което се нуждае, (не го вярваме това, все пак говорим за подарък за жена :)), но ако е истина, това е добре, защото има много други хора, които не разполагат с всичко, от което се нуждаят. Намерете нещо, към което тази, за която ще е подаръкът, е пристрастена, и след това дарете на тази кауза. Тя съчувства на деца- сираци? Направи дарение на дом за деца без родители. Любител е на кучетата? Направете дарение на приют за бездомни животни. Направете като подарък дарение на кауза, която има значение за нея. Засадете дръвче, ако се интересува от опазване на околната среда. Или направете дарение от нейно име на любимата и кауза.


Разбира се списъкът с възможни подаръци за едно момиче съвсем не се изчерпва с гореизложените предложения, но е едно добро начало или поне изходна точка за още безброй страхотни идеи за интересен или нестандартен подарък.

16 съвета какво да правите и какво не, и как да получите най-добрите сделки. Черният петък е синоним на невероятни сделки и изгодни оферти, които ви помагат да започнете коледното пазаруване. Но сред всички вълнения, опитвайки се да се възползвате максимално от тези чудесни предложения, може лесно се излъжете.

прочети още

Ако октомври ви звучи твърде рано, за да се занимавате с купуване на коледни подаръци, помислете отново. Да отложите покупката на подаръците по-близо до големия ден означава, че вероятно ще похарчите повече от необходимото, правейки доста по-скъп месечен разход. Можем да изтъкнем поне четири причини, поради които трябва да започнете да купувате вашите подаръци сега- през октомври.

прочети още

Защо подаряваме подаръци? Подаряването на подаръци отдавна е любим обект за изучаване на човешкото поведение, както от страна на психолози, така и на антрополози, икономисти и маркетинг спецалисти. Те са установили, че даването на подаръци е изненадващо сложна и важна част от човешките взаимоотношения. To помага да се определят взаимоотношенията и да се укрепят връзките със семейството и приятелите.

прочети още

Интернет революционизира начина, по който пазаруваме. Поради многобройните предимства и ползи, все повече хора в наши дни предпочитат да купуват неща онлайн в сравнение с конвенционалния метод - в магазин. По-долу са изброени топ десет причини за пазаруване на подаръци онлайн.

прочети още

Науката учи, че даването на други хора може действително да ни направи по-щастливи, отколкото да харчим същата сума пари за себе си. Но тук идва един от най- трудните моменти. Искаме да изненадаме любимите хора с оригинален, интересен и уникален подарък. Как да стане това?

прочети още

Уникални чорапи, специално създадени, за да бъдат перфектният подарък за всеки повод.

прочети още

Ние от Creative Egg сме не само вносители на едни от най-креативните подаръци в света, но и произвеждаме някои от тях ;)

прочети още
/div>