• Начало »
  • Новини »
  • Топ 10 ползи от онлайн пазаруването на подаръци, които правят живота ви по-лесен

Топ 10 ползи от онлайн пазаруването на подаръци, които правят живота ви по-лесен

Топ 10 ползи от онлайн пазаруването на подаръци, които правят живота ви по-лесен

Интернет революционизира начина, по който пазаруваме. Поради многобройните предимства и ползи, все повече хора в наши дни предпочитат да купуват неща онлайн в сравнение с конвенционалния метод - в магазин.

По-долу са изброени топ десет причини за пазаруване на подаръци онлайн.

 

Удобство. Къде другаде можете да купите подарък в полунощ, докато сте облечен с пижама? Няма опашки, на които да чакате или продавачи, които да искат да ви помогнат с покупките ви, и можете да купите подарък за минути. Онлайн магазините дават възможност да пазарувате 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата. Няма по-добро място за закупуване на подаръци, а информационните продукти като електронни книги например, са достъпни за вас незабавно, веднага след като се извърши плащането. Изтеглените продукти, закупени онлайн, премахват необходимостта от всякакви материални стоки, което помагат за опазване на околната среда!
По-добри цени. Евтини оферти и по-добри цени са достъпни онлайн, защото продуктите идват при вас директно от производителя или продавача, без да бъде замесен посредник. Много онлайн магазини за подаръци предлагат купони за отстъпки.


По-голямо разнообразие. Изборът на подаръци онлайн е невероятен. Човек може да разгледа няколко марки и продукти от различни продавачи на едно място. Можете да проучите най-новите международни тенденции, без да харчите пари за самолетни билети. Можете да пазарувате от търговци на дребно в други части на страната или дори в целия свят, без да се ограничавате с географско положение. На ваше разположение са много по-голям избор от цветове и размери от тези, които ще намерите на местно ниво. При липса на даден продукт някои онлайн магазини предлагат възможност да поръчате в друг онлайн магазин, където продуктът е на разположение.
Можете да изпращате подаръци по-лесно. Изпращането на подаръци на роднини и приятели е лесно, независимо къде се намират. Сега нямате извинение за това, че не изпращате подарък по случай рождени дни, сватби, годишнини, Свети Валентин, ден на майката, ден на бащата и т.н, като се оправдавате с разстояние.

 

По-малко разходи. Много пъти, когато избираме конвенционалния начин на купуване на подаръци, ние сме склонни да харчим много повече от планираното. Има и външни разходи за неща като хранене навън, транспорт и нека не забравяме импулсивните покупки!

 

Сравнение на цените. Сравняването на продуктите и техните цени е много по-лесно онлайн. Също така имате възможността да споделяте информация и рецензии с други купувачи, които имат опит от първа ръка с продукт или търговец на дребно.

 

Няма тълпи. Вероятно мразите тълпите. Особено по време на специални събития или празници като Коледа те могат да бъдат огромно главоболие. Освен това нещата стават по-хаотични, когато има повече тълпи, а това понякога ни кара да прибързваме и да не изберем най-добрия подарък. Плюс това паркирането става огромен проблем. Всички тези проблеми могат да бъдат избегнати, ако купите подарък онлайн.
Закупуване на антикварни предмети на по-ниски цени. Ако искате да купите антикварни предмети за подарък, няма по-добро място от интернет.

 

Дискретните покупки са по-лесни. Някои неща се правят по-добре в уединението на вашия дом. Онлайн магазините са най-подходящи за дискретни покупки за неща като играчки за възрастни, секси бельо и т.н. Това ви дава възможност да закупите подобни неща за подарък без срам и никаква параноя, че сте наблюдавани от няколко души.

 

По-малко принудително пазаруване. Често пъти, когато излизаме на пазар за подаръци, купуваме неща, които не ни харесват особено. Всичко това се случва, защото продавачите ни оказват натиск или използват уменията си, за да ни принудят да направим тези покупки. Понякога дори правим компромис в избора си поради липсата на избор в дадени магазини.

 

Така че ето ви достатъчно основания да изберте онлайн купуването на подаръци в сравнение с традиционното пазаруване.

 

Ето някои неща, които да запомните при покупка на подарък от онлайн магазини.

 

Когато купувате подарък от онлайн магазини, уверете се, че проверявате следното:

 

Дали онлайн магазинът ви цени личната ви информация и конфиденциалността? Възможно ли е тяхната политика за поверителност да бъде прочетена, ако искате да я видите?

 

Колко време са били в бизнеса? Дали имат добра репутация и чудесни отзиви от клиенти?

 

Има ли онлайн магазинът начин да се свържете с тях?

 

Ако сте недоволни от покупката, има ли политика за връщане на стоката?

 

Ако се погрижите за горното, онлайн купуването на подаръци може да бъде много добро преживяване поради многобройните му предимства.

16 съвета какво да правите и какво не, и как да получите най-добрите сделки. Черният петък е синоним на невероятни сделки и изгодни оферти, които ви помагат да започнете коледното пазаруване. Но сред всички вълнения, опитвайки се да се възползвате максимално от тези чудесни предложения, може лесно се излъжете.

прочети още

Ако октомври ви звучи твърде рано, за да се занимавате с купуване на коледни подаръци, помислете отново. Да отложите покупката на подаръците по-близо до големия ден означава, че вероятно ще похарчите повече от необходимото, правейки доста по-скъп месечен разход. Можем да изтъкнем поне четири причини, поради които трябва да започнете да купувате вашите подаръци сега- през октомври.

прочети още

Защо подаряваме подаръци? Подаряването на подаръци отдавна е любим обект за изучаване на човешкото поведение, както от страна на психолози, така и на антрополози, икономисти и маркетинг спецалисти. Те са установили, че даването на подаръци е изненадващо сложна и важна част от човешките взаимоотношения. To помага да се определят взаимоотношенията и да се укрепят връзките със семейството и приятелите.

прочети още

Знаем и без да ни го казвате- на всеки от вас се е случвало периодично (и ще продължава поне няколко пъти да ви се случва годишно- отново и отново  ). Идва 14 февруари и дамата на вашето сърце трепетно очаква да настъпи празничната вечер и вие да и подарите интересен и уникален подарък, който да е минимум огромен колкото вашите чувства към нея. След това тази сцена се повтаря за 8 март, после идва (в този ред или обратно) нейния рожден ден, имен ден, Коледа……. Иииии после всичко започва от начало. В най- добрия случай- година, след година….  И вие винаги сте объркани и смутени, защото не сте сигурни ще задоволите ли огромните очаквания

прочети още

Науката учи, че даването на други хора може действително да ни направи по-щастливи, отколкото да харчим същата сума пари за себе си. Но тук идва един от най- трудните моменти. Искаме да изненадаме любимите хора с оригинален, интересен и уникален подарък. Как да стане това?

прочети още

Уникални чорапи, специално създадени, за да бъдат перфектният подарък за всеки повод.

прочети още

Ние от Creative Egg сме не само вносители на едни от най-креативните подаръци в света, но и произвеждаме някои от тях ;)

прочети още
/div>