Защо сега е време да започнете да купувате коледни подаръци?

Защо сега е време да започнете да купувате коледни подаръци?

Защо сега е време да започнете да купувате коледни подаръци?

Ако октомври ви звучи твърде рано, за да се занимавате с купуване на коледни подаръци, помислете отново. Да отложите покупката на подаръците по-близо до големия ден означава, че вероятно ще похарчите повече от необходимото, правейки доста по-скъп месечен разход.

Можем да изтъкнем поне четири причини, поради които трябва да започнете да купувате вашите подаръци сега- през октомври.

Можете да разпределите разходите

За мнозина декември ще бъде един от най-скъпите месеци на годината, като коледните подаръци ще представляват голяма част от раходите през този месец.

Ако започнете да харчите за тези подаръци още сега през октомври, ще сте в по-добра позиция. Можете да избегнете гаден овърдрафт или такси за кредитни карти, които биха могли да дойдат от разходите през декември.

Разбира се, това ще ви помогне да знаете от по- рано колко можете да си позволите да похарчите, тъй като ще разберете колко сте похарчили за подаръци  Така спокойно ще може да планирате коледните пари и празничния си бюджет.

Използвайте тези прости съвети за планиране на парите за коледни подаръци:

Ако започнете по- рано да търсите, можете да дебнете за перфектния подарък (и най-добрите цени)

Понякога знаете точно какво искате да купите на някого, друг път- не. Като започнете да пазарувате през октомври, ще имате повече време, за да намерите приличен подарък в рамките на бюджета си. Дори можете да пообиколите в търсене на най-добрата цена.

Ако се притеснявате, че нещо може да е по-евтино в черния петък или  при други предколедни разпродажби, просто разберете какво е политиката за връщане, преди да купите нещо.

Повечето магазини ще ви предложат 14-дневен срок, през който можете да върнете стоката. Ако купите онлайн, по закон ще имате 14 дни, за да върнете всичко.

Ако купите по- рано коледни подаръци, ще избегнете купуването в последната минута

Ако оставите да купувате коледни подаръци през декември, магазините ще бъдат по- претъпкани с посетители, а наличностите могат да се изчерпят по- бързо. А и цените често са по-високи. В резултат на това е възможно да изгубите повече време, отколкото сте планирали.

Още по-лошо, има шанс да се паникьоснете или да се изморите и да купите нещо скъпо така, че просто да имате нещо, което да дадете. А за съжаление получателят вероятно няма дори да го иска. Това е загуба на пари, както и да го погледнеш.

С по- ранното закупуване на коледни подаръци можете да избегнете такси за доставка в последната минута

Повечето от нас пазаруват онлайн, а не на главната улица, а това често води до допълнителни такси за доставка.

Често много търговци на дребно ще ви предложат безплатна доставка, ако изразходвате определена сума. Колкото за по-късно обаче отложите поръчката, толкова по-малко вероятно е да се възползвате от това. Може дори да трябва да платите повече, за да гарантирате доставката до определена дата.

През последните няколко години видяхме и някои магазини, които не могат да се справят с търсенето, особено след големи продажби като "Черният петък". А това означава, че може би дори няма да получите подаръците си преди Коледа.

16 съвета какво да правите и какво не, и как да получите най-добрите сделки. Черният петък е синоним на невероятни сделки и изгодни оферти, които ви помагат да започнете коледното пазаруване. Но сред всички вълнения, опитвайки се да се възползвате максимално от тези чудесни предложения, може лесно се излъжете.

прочети още

Защо подаряваме подаръци? Подаряването на подаръци отдавна е любим обект за изучаване на човешкото поведение, както от страна на психолози, така и на антрополози, икономисти и маркетинг спецалисти. Те са установили, че даването на подаръци е изненадващо сложна и важна част от човешките взаимоотношения. To помага да се определят взаимоотношенията и да се укрепят връзките със семейството и приятелите.

прочети още

Интернет революционизира начина, по който пазаруваме. Поради многобройните предимства и ползи, все повече хора в наши дни предпочитат да купуват неща онлайн в сравнение с конвенционалния метод - в магазин. По-долу са изброени топ десет причини за пазаруване на подаръци онлайн.

прочети още

Знаем и без да ни го казвате- на всеки от вас се е случвало периодично (и ще продължава поне няколко пъти да ви се случва годишно- отново и отново  ). Идва 14 февруари и дамата на вашето сърце трепетно очаква да настъпи празничната вечер и вие да и подарите интересен и уникален подарък, който да е минимум огромен колкото вашите чувства към нея. След това тази сцена се повтаря за 8 март, после идва (в този ред или обратно) нейния рожден ден, имен ден, Коледа……. Иииии после всичко започва от начало. В най- добрия случай- година, след година….  И вие винаги сте объркани и смутени, защото не сте сигурни ще задоволите ли огромните очаквания

прочети още

Науката учи, че даването на други хора може действително да ни направи по-щастливи, отколкото да харчим същата сума пари за себе си. Но тук идва един от най- трудните моменти. Искаме да изненадаме любимите хора с оригинален, интересен и уникален подарък. Как да стане това?

прочети още

Уникални чорапи, специално създадени, за да бъдат перфектният подарък за всеки повод.

прочети още

Ние от Creative Egg сме не само вносители на едни от най-креативните подаръци в света, но и произвеждаме някои от тях ;)

прочети още
/div>