За нас

Creative Egg е мястото за креативни, оригинални и нестандартни подаръци. Тук ще намерите качествени подаръци, които изненадват, провокират, разсмиват и най-вече внасят повече усмивки в ежедневието. Ние обичаме да се забавляваме, обичаме да получаваме подаръци и най-вече обичаме дизайна във всичките му форми. Писнало ни е от скучни подаръци и еднообразни сувенири. Вярваме, че дизайна може и трябва да е част от нашето всекидневие. Ето защо и цените, на които предлагаме продуктите си са по-ниски от тези на официалните сайтове на производителите.


Марките, които ще намерите в сайта са утвърдени не само в Европа, но и в цял свят. Техните продукти освен, че са оригинални, умни, красиви и практични, са произведени от рециклируеми материали с мисъл за природата. Запазвайки тази концепция в Creative Egg използваме само рециклирана хартия за канцеларските ни нужди.   


Ние първи представихме на българския пазар продукти, утвърдили се като култови в световен мащаб. И в духа на новаторството разработихме изцяло нов за българския, а и за Европейския пазар продукт: серия от интерактивни Скреч поздравителни картички. Произведени в България, те бързо спечелиха клиентите ни с оригиналните си и забавни дизайни.


Нашият екип постоянно следи последните тенденции и се стреми да предлага култови продукти от целия свят, така че винаги да можете да изненадате близките си с нещо креативно и забавно!